Ydelser

Curtain wall facade & glaskonstruktion

Nedenfor kan du læse mere om, hvad CW|A kan hjælpe dig med.

Vi udfører

Ydelser

Hos CW|A udfører vi forskellige ydelser, som kan hjælpe dig med dit næste projekt inden for facader og glaskonstruktioner.

Vi er dedikeret til at skabe den bedste kvalitet gennem designeffektivitet, og vi sørger for, at kunden kan opleve en bygning, som tilbyder et komfortabelt miljø til afslapning eller arbejde.

Hvad er en curtain wall facade?

Curtain wall facade beklæder en bygnings ydre, hvor væggene er ikke-strukturelle, men derimod kun brugt til at holde vejret ude og beboerne inde. Da en facade er ikke-strukturel kan den laves med lettere materialer, såsom glas og derved potentielt reducere byggeomkostningerne.

Facaderådgivning

Ingeniørrådgivning

Hos CWA tilbyder vi ingeniørrådgivning inden for facader og glas samt principper for løsninger af facader. Vi laver vurderinger af kompleksitet og materialer samt laver indledende analyser af ens facadekonstruktion.

Statiske beregninger

Vi tilbyder at lave statiske beregninger efter Eurocodes og europæiske normer. Vi benytter moderne FEM-software til beregning af kompleks geometri og sørger for afrapportering i henhold til gældende danske krav.

Projektudvikling

Ved projektudvikling sørger vi for at lave en helhedsvurdering af facaden, hvor vi analyserer facaden og lokaliserer kritiske punkter. Vi laver en overordnet vurdering for at sætte fokus på de bedste løsninger tidligt i processen.

Produktudvikling

Vi har mange års erfaring med forskellige typer af glas, facader og vindueskonstruktioner, hvilket ofte resulterer i brugbare input ved udviklingen af nye produkter inden for vores område.

Bygningsfysik

Vi udfører temperaturberegninger og beregninger af u-værdier. Vi benytter dedikerede software til de respektive komponenter, f.eks. i forbindelse med glas-temperauter til klimalast-beregninger, og beregning af indvendig overfladetemperaturer til kondensanalyser.

Facaderådgivning

Vi tilbyder facaderådgivning inden for glas samt principper for løsninger af facader. Vi laver vurderinger af kompleksitet og materialer samt laver indledende analyser af ens facadekonstruktion.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte CW|A, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om mulighederne inden for facader og glas.